Carnavals Quiz 2020 - Klompengat 55 jaar

Dit jaar bestaat de Stichting Karnavalsfederatie Best 55 jaar. Het wordt een geweldig feestjaar met  bijzondere activiteiten. Met trots presenteren wij dan ook alvast het eerste evenement!

De Carnavals Quiz op zaterdag 10 oktober 2020.

Deze quiz wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatie van de Bestse Buurtkwis. De opzet van de quiz is dan ook hetzelfde zoals we die kennen van de Bestse Buurtkwis:

We starten om 16.11 uur met het ophalen van het vragenboekje. Je gaat naar huis, of naar een ander teamlid, en je gaat aan de slag om alle antwoorden te vinden. Hoe? Je gaat in boeken snuffelen, gaat langs bij de buren, gaat surfen op internet of je gaat aan het bellen om het juiste antwoord te vinden. Het kan ook zijn dat je op pad gestuurd wordt voor een opdracht. Het kan allemaal in deze speciale Carnavals Quiz. Waar hebben de vragen betrekking op? De naam zegt het al: Alles wat met Carnaval te maken heeft. Carnavalsliedjes door de jaren heen, Carnaval in Best, Tonproaten, Carnaval vroeger en nu etc. etc. Alle vragen en opdrachten staan in het teken van Carnaval.

Het ophalen van de vragen, het inleveren van de antwoorden en de prijsuitreiking wordt gehouden bij ’t Tejaterke, Max de Bossustraat 1 in Best. Het antwoordenformulier moet uiterlijk om 20.44 uur ingeleverd worden. Hierna is er voor alle deelnemers een carnavaleske feestavond met rond 23.11 uur de prijsuitreiking van de quiz. De organisatie is nog bezig met de invulling van deze avond maar het wordt ongetwijfeld een avond die je niet wil missen en je al meteen in de stemming gaat brengen voor het carnaval.

Schrijf je snel in!

Je kunt je nu al aanmelden. Stel een team samen en meld je aan. Het aantal leden per team laten we helemaal vrij. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het inschrijfgeld is € 11,00 per team. Het inschrijfgeld moet bij aanmelding betaald worden op banknummer NL54 RABO 0107013460 t.n.v. Stichting Karnavalsfederatie Best .Na aanmelding krijg je een bevestiging van je deelname. Eind september volgt dan de verdere informatie.

Het team met de meeste punten ontvangt, behalve de eeuwige carnavalsroem, de trofee voor de meest doorgewinterde carnavalsvierder. Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke prijzen te winnen.

Organisatie Carnaval Quiz

logo klompengat 55jaar DEF

Agenda

  • 10 okt
    Carnavals Quiz 2020 - Klompengat 55 jaar

    Dit jaar bestaat de Stichting Karnavalsfederatie Best 55 jaar. Het wordt een geweldig feestjaar met  bijzondere activiteiten. Met trots presenteren wij dan ook alvast het eerste evenement! De...

Nieuws