Commissie Klompengatse avond

De commissie die deze avonden organiseert bestaat uit Jolanda Arts, Perry van Gompel, Jeroen Maes en Pieter van Velzen. De Klompengatse Avonden zijn ontstaan uit twee evenementen, voorheen de Prinsenzittingen en de Tonpraot-avonden. Door deze twee samen te voegen staan wij garant voor een avond vol gezelligheid, leut en top-amusement. 

Voor het eerst sinds jaren zijn wij verandert van locatie, namelijk “de Tent”, aan het Raadhuisplein 1 in Best (Centrum/Gemeentehuis). 

Dit jaar zullen er een twee Bestse tonpraters optreden: Hans Erven, Roel de Bresser. Van buitenaf gecontracteerd; Koop Drost, Rene van den Heuvel en Robert van Lamoen, Deze zullen “de Tent” op zun kop zetten. Niks en un Bietje zal een cabaret act verzorgen en avonden zullen worden afgesloten door de Dorinis, Winnaar van “Kies je Kraker 2017”, bij omroep Brabant.

De gehele avond zal muzikaal worden ondersteund door DJ Flugel. En om de avond geheel sfeervol te laten verlopen is er een dresscode: CARNAVAL!!!

Dit jaar vinden de Klompengatse Avonden plaats op vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari 2017. De Tent is open vanaf 18.00 uur en de start van de avond 19.00uur.

De voorverkoop van kaarten voor de Klompengatse Avonden die de Stichting Karnavalsfederatie Best jaarlijks voor u organiseert wordt dit jaar gehouden op zondag 07 januari in Café Manus.Om 13.00 kunnen de Steunpilaren hun kaarten komen ophalen, vanaf 14.00 begint de vrije verkoop. Max. 4 kaarten per persoon.

Kaarten zijn beschikbaar online te bestellen via de website: www.detentbest.nl/kaartverkoop (kaarten komen binnenkort online)

Coördinator commissie Klompengatse Avonden: Jeroen Maes. Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Commissiefoto Klompengatse avonden 2018