Commissie Optocht

De optochtcommissie heeft slechts één opdracht: de optocht op carnavalszondag organiseren. Maar dat is dan ook wel een flinke opdracht. De commissie komt al in september bijeen voor de eerste vergadering. Er moet dan ook veel gebeuren. Besproken wordt wat het voorgaande jaar goed en minder goed ging en of er iets aangepast moet worden.

Dit jaar is de traditionele inschrijfmiddag op de zondag vóór carnaval. Tijdens het inschrijven van de optocht wordt ook de volgorde van de optocht bekend gemaakt. Dat wordt een spannende klus voor de commissie omdat de optocht een goede mix moet zijn van grote en kleine groepen, individuele deelnemers en laat-beslissers. Dus ondanks dat de commissie maar één ding hoeft te doen, hebben we daar onze handen aan vol! De commissie bestaat uit de volgende leden: Anne van der Staak, Marijke Vermeulen, Peter Huijbregts, en Voorzitter Dionne Wilting. De commissie heeft op dit moment geen vacatures, maar kan wel mensen gebruiken die de optocht willen begeleiden. Dat betekent dat je helpt om iedereen op de goede volgorde te laten starten en tijdens de optocht de gang er in te houden.

Je kunt je daarvoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..