Webshop

Haal het echte Klompengat gevoel in huis! 

Shop de leukste items in de Klompengatse driekleuren. En nog mooier, met jouw aankoop ondersteun je direct het Klompengatse carnaval. Want alle opbrengsten komen ten goede van carnaval in ons goei Klompengat.  

Vlag
Laat iedereen weten dat je het carnaval in Best een warm hart toedraagt en bestel deze mooie vlag van Klompengat. Een week voor de carnaval begint mag de vlag uit.
Let op: de stok wordt niet meegeleverd.

Ongeldige invoer

Sjaal
Draag met trots de Klompengatse driekleur om je hals. Je hoort er helemaal bij in ons goei Klompengat met deze warme sjaal.

Ongeldige invoer

Embleem
Strijk het geweven embleem op je carnavalsjas of op je Klompengat sjaal en jij ziet er piekfijn uit tijdens de carnavalsfeestjes.

Ongeldige invoer

Pins
Vrolijk jouw carnavalsoutfit op met de leuke nostalgische pins van het Klompengat. Met deze set van 5 pins maak je een goede start met je pinsverzameling.

Ongeldige invoer

Pin
Deze enige echte Klompengat Pin mag niet ontbreken op jouw outfit. Draag hem met trots ook jij hoort bij de echte Durdauwers en Durdauwerinnen van ons goei Klompengat.

Ongeldige invoer

Pakket Klompengat
Bestel het complete pakket en je bent in 1 keer klaar voor het komende carnaval. Dit pakket is de ideale start voor je carnavalsoutfit. Draag het met trots want ook jij hoort bij de echte Durdauwers en Durdauwerinnen van ons goei Klompengat.

Ongeldige invoer
0,00
Vul je naam in.
Vul je adres in zodat we je bestelling kunnen bezorgen.
Vul de plaats in waar de bestelling bezorgd moet worden.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je e-mailadres in.
Ongeldige invoer
De AVG-wet verplicht ons om je te informeren hoe we met je gegevens omgaan. Dit kun je lezen in onze privacyverklaring.
Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.